Loyals

Bedrijf Info


Contactgegevens

Adres: Industrieweg 15
Postcode: 3641 RK
Plaats: Mijdrecht

Telefoon: 0297-385252
Fax: 0297-385253
E-mail: hello@loyals.nl
Website: http://www.loyals.nl

Contactpersoon

Naam: Youri Lieberton
E-mail: youri@loyals.nl

Producten en diensten

Wij helpen bedrijven om nog beter te worden in wat ze doen. Dat doen we door samen te bouwen aan een ijzersterke basis voor hun communicatie. Online, offline & events. Want als de basis staat als een huis, hebben zij de vrijheid en ruimte om zich te richten op wat er echt toe doet. Om boven zichzelf uit te stijgen.


Online en offline communicatie dus. En daar doen we vooral niet onnodig ingewikkeld over. Geen eindeloze strategische trajecten en ‘blabla’, maar korte lijnen, snel denken en vooral veel doen. Dat kan alleen door niet voor-, maar samen met je klanten te werken. Door elkaar de ruimte en het vertrouwen te geven om grootse dingen te doen.

Mogen we samen met jou bouwen aan een sterke basis? Dan zijn we goudeerlijk, rechtdoorzee en hondstrouw. We leven ons in, zitten nooit stil en zijn grenzeloos nieuwsgierig. We verrassen, prikkelen en komen met oplossingen waar je nog niet aan hebt gedacht. Dan zijn wij jouw Loyals.

In Loyals komen al onze expertises samen onder één dak. Niet vijf keer briefen, maar één aanspreekpunt voor al je on- en offline communicatie. Wel zo handig.